top of page

Shirtjes ontwerpen bij Owayo

Updated: Mar 15, 2020

Browsen over talloze websites met wielerkleding, de Fiets- en Wandelbeurs afgestruind, fietsenwinkels bezocht, maar uiteindelijk liepen we vast. Of we vinden de pasvorm niets, of het materiaal is niet goed, maar bovenal zoeken we het onmogelijke. Een Bikepacking wielershirt met een gave print waarin we ook prima rond ons kamp kunnen bewegen. Met voldoende ruimte om meer lagen over elkaar aan te trekken maar ook geen los shirt want uiteindelijk blijven we toch meer racers dan losse shirt vakantiefietsers. Kortom, veel eisen.


En toen kwamen we bij Owayo.

Je kan hier je eigen shirt ontwerpen. En natuurlijk zijn er meer bedrijven die dit doen, maar de service die Owayo ons levert verrast ons wel.

Op het web hebben ze een prima 3D configurator waarmee je naar hartelust kunt combineren. Avondje spelen en we kwamen hierop uit. Lekker fel shirtje voor Lisette en een mannelijk shirt, Lisette’s woorden, voor Marco.

Voordat je begint te ontwerpen kan je de mannen van Owayo vragen om een setje shirts op te sturen om te passen. Werkt prima. Je kan zo rustig beoordelen of de pasvorm en het materiaal je bevalt.

Meestal is het lastig om met webwinkels in contact te komen maar Owayo reageert supersnel op mailtjes. En dan niet van die standaard mailtjes maar heel persoonlijk en to-the-point. En ook kan je ontwerp beoordeeld worden door hun eigen designers.

Wij zijn om. Leuk bedrijf, goed product en erg leuk om je eigen shirt te ontwerpen.

Ons Lismarq Logootje erop en we zijn klaar om naar buiten te gaan.


Oh ja, we worden niet gesponsord door deze club. Alle shirtjes hebben we zelf betaald. Soms vinden we het leuk om een goed bedrijf eens in the picture te zetten.


440 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


Original on Transparent.png
bottom of page