top of page

Lismarq Movies goes Old School

Het is zondag.

Midden in de lockdown.

Nederland is op slot.

Perfecte tijd om ons YouTube kanaal eens onder handen te nemen.

Wat vanochtend begon als een '30-minuten' werkje is uitgelopen in uren puzzelen en opnieuw ordenen van videos. En wat bleek, we hebben heel wat oude werkjes uit 2007 nog op onze schijf staan. Om eerlijk te zijn, het zijn niet onze beste werkjes.

Cameraatje van niets gecombineerd met flexibel camerawerk en ongemakkelijke presentator. Onze tenen kromden regelmatig maar we merkten ook dat er wat weemoed omhoog kwam met af en toe een glimlach.

In 2007 fietsten we voor 5 maanden van Kazachstan dwars door de Stan landen, door China om uiteindelijk in Laos te geraken. Schitterende tocht waar we voor Lifescan videobeelden maakten die we vervolgens in donkere, zweterige internetcafés aan het uploaden waren. Dat was nog in de tijd dat een upload van een paar MB een urenlang gevecht was met weg vallende internet connecties en dito uitvallende computers. Vanaf die tijd hebben we nog maar weinig internetcafés bezocht.

Maar het resultaat was wel dat veel jonge mensen met chronische ziektes contact met ons opnamen om ook hun dromen na te jagen.


Tja, lang verhaal maar wees gerust, alle old school filmpjes afkijken duurt nog veel langer. En dat is natuurlijk een prachtige bezigheid om je tijdens de Corona lockdown even mee terug te laten voeren naar 2007.....

Nog niet uit gekeken?

Abonneer je gerust....gewoon klikken op de abonneer knop...115 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentarios


Original on Transparent.png
bottom of page