top of page

Technotip, Cumulus slaapzak

Updated: Mar 28, 2020

Vroeger hadden we een complete fietstas nodig om een slaapzak mee te nemen. Met een beetje geluk kon er nog een pak spaghetti bovenop liggen maar dan had je het wel een beetje gehad. Het was al een vooruitgang toen we een slaapzak kochten die een complete fiets voortas opvulde.

Gelukkig is die tijd definitief voorbij. Wij hebben een propje als slaapzak die, eenmaal uitgerold, een volwaardige 3 seizoenen zak is waar we zelfs onder het vriespunt het nog wel een nachtje aandurven. Wat een enorm verschil met vroeger.

Wij zijn dol op Cumulus. Een pools merk met een mooie serie slaapzakken. Je kan kiezen uit vaste modellen maar wil je een slaapzak een paar centimeter langer of opgevuld rond de heupen (vaak een wens van veel vrouwen) dan doen ze dat ook. Kijk, daar houden we van. Niet moeilijk doen als je een kleine aanpassing wilt hebben. Wij kozen voor de Cumulus Lite Line 300. 600 gram zwaar 4 graden comfort temperatuur, 0 graden limit en -15 extreme. Dat laatste zouden we er niet zo snel mee doen maar van de andere kant, een nachtje zou je wel overleven.

En dat alles in een compressiezak van Sea to Summit.1,110 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


Original on Transparent.png
bottom of page