top of page

MAN HX60 Arrived!

Na maanden wachten is het dan eindelijk zo ver. Vanuit de UK via Duitsland is eindelijk de MAN HX60 expeditie truck in Nederland. Wat een avontuur!

Nu nog een kale truck maar zie het maar als een start van een mobiele thuisbasis voor onze fiets avonturen. Maar het is ook een start voor het opdoen van heel veel nieuwe kennis. Wat een tijdje geleden nog wazige materie was is nu voor ons meer en meer gesneden koek. Termen als bodemvrijheid, sperren, stijgingshoek, asbelasting, enz, enz. Allemaal totaal oninteressant als je met de fiets de wereld verkent maar essentieel als je dat met dit monster gaat doen. En dat is het wel een beetje, een indrukwekkend monster.

En toch is de truck een stuk kleiner dan menig ander. Maar de vorm wekt bij omstanders interesse op. En dat merken we als we wat rondrijden over de zandwegen. Mensen zwaaien, lachen en willen weten wat het is en wat we ermee gaan doen. En zo ontstaan de leukste gesprekken. En daarmee is de reis eigenlijk al een beetje begonnen. Heel benieuwd waar we uit gaan komen.


Dank Wilma de Poel voor het maken van de mooie plaatjes!

696 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


Original on Transparent.png
bottom of page